11 Ocak 2011 Salı

Girişimcilik, Özgüven, Çalışmak

Başlıktaki üç unsurun sonucunda ortaya çıkan her şey nedense çok güzel oluyor.Bugün rastladığım bir şeyi sizlere tanıtmak istiyorum.Bu işi herkes yapamaz baştan söyleyeyim.Kurallarınız olmayacak, esnek olacaksınız ve bazı şeyleri aşmış durumda olacaksınız.
Anlattığım şey bir video blog aslında.Abartmışsın demeyin.Blogun sahibi orta yaşlara yakın bir bayan, şirin bir oğlu var.Blogundaki 3 videoyu seyrettim.(Kitap tanıtımı, hakkımda, teşekkürler).Bir metne bağlı kalmadan, heyecanlanmadan bu kadar iyi bir başlangıç yapması çok güzel.
Blogda kitap tanıtımı, yemek konusu, yemeklerin püf noktalarına, Can’a (oğluna) ve kendisinin düzenlediği yemek programının can alıcı noktalarına rastlamanız mümkün.
Projesine ve kendine gerçekten güvenen biri, reklam çalışmalarına da başlamış.Facebookta ve bazı bloglarda tanıtımını gördüm.
Videoblogun ismi SelininKumbarası
Bu yazıyı okursa ufak bir tavsiyede bulunmak isterim kendisine; SK yazısıyla birlikte bir kumbaranın olduğu logo yapıp videolara eklerseniz çok daha fazla kitleye ulaşırsınız…
Ben buradan “hakkımda” videosunu paylaşayım sizinle, bloga girip incelerseniz muhakkak hoş bir vakit geçirirsiniz.
http://vimeo.com/14393479

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder