12 Ocak 2011 Çarşamba

Twist ile Kısa Zamanda Forma Girmek

Twist ile Kısa Zamanda Forma Girmek

Çok güzel bir spor aleti olan twist ile ilgili bilmedikleriniz ve videodaki çeşitli hareketleri görünce şaşıracaksınız.
Havanın gidiş hattına bakılırsa 1 aya kadar yaza merhaba demiş olacağız. Kışlıklar kalkacak, yazlıklar çıkacak, eksikler tespit edilecek alışverişe çıkılacak. Güzel güzel bikiniler, mayolar alınacak… Birden içim kımıldadı. Yaz ne güzel şey. İnsanın içini ürpertiyor. Kışın bizde bıraktığı en kötü iz selülit ve göbek maalesef… yaza ramak kala şu günlerde en moda ve tek ortak konu lahana çorbaları içmeler, koşulara çıkmalar,küçük çaplı spor hareketleri. Hepsi çok zor geliyor ama mecburen yapmak zorunda hissediyoruz kendimizi. Bugünkü ürünümüz size bu konuda çok ama çok yardımcı olacak. Waist Twisting Disc. Bu ürün ilk başta sadece altlık kısmı ile piyasaya sürüldü ve çok tutulan bir ürün olunca daha sonraki üretimlerinde kollukları ile beraber üretildi. Yaklaşık 1 hafta önce gümrğkte çekilen bu maldan piyasada yok denilecek kadar az var. bence burada bu fiyata bulmuşken kaçırmayın derim…
Ürün Özellikleri
Twister ile sizde kısa sürede ve yorulmadan hayalinizdeki ince bele sahip olabilirsiniz.
25 cm çapında, alt ve üstte olmak üzere toplam 2 daireden meydana gelen ve ortadaki metal aksam ile tutturulan bu ürün, kolay bir şekilde belinizi döndürmenizi ve incelmesini sağlar.
Herhangi bir masa, sandalye veya duvara ellerinizle destek alarak yarım dairesel hareketlerle direkt olarak bel ve kalça kaslarını çalıştırabilirsiniz.
Sabahları veya akşamları sadece 5 dakikanızı ayırıp kullanmadan önce 1 bardak sıcak su içmelisiniz
Özellikle bel ve karın bölgesini eritmede süper bir ürün
Ayak koyma yerleri tırtıklı olduğundan kayma ve düşme tehlikesi olmaz
Ayak kısmındaki belli noktalara konan mıknatısları sayesinde ayağınıza akapunktur tedavisi uygular
Kesinlikle ses veya gürültü yapmaz
Tv izlerken bile kullanabilirsiniz
Faydasını kullanmaya başladığınız anda hissetmeye başlayacaksınız
Yandaki tutacakları sayesinde hareket ederken tutacaklarındean destek alıp kol kaslarınızı da çalıştırıp sıkılaştırmasında yardımcı olabilirsiniz.
Sadece zayıflı amaçlı değil ayak akapunktur tadavisi ve kollukları sayesinde kol kaslarınıda geliştirebileceğiniz gibi birden çok amaçlada kullanblirsiniz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rEFA1bcF_ro[/youtube]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder